Vorige | Volgende

Nieuw Baarnstraat 20 B en C BAARN

Vraagprijs € 1.095.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

In het hart van Baarn ligt deze grote, vrijstaande stadsvilla. De woning is gerealiseerd in 2009. Het pand is geheel in de bouwstijl van rond 1900 met moderne binnenafwerking, hedendaags wooncomfort en lage energie- en onderhoudskosten.

Alle faciliteiten zoals scholen, de winkelstraat, de supermarkten en het NS station zijn op loopafstand.

Een dubbele deur geeft toegang tot een ruim entree met een toilet en aparte toegang tot het souterrain. In de hal is tevens een deur naar de living en een deur naar de werkkamer/kantoor.

Bij binnenkomst valt direct de verdiepingshoogte op. De gehele begane grond kent hoge plafonds van 3,30 m.

Begane grond
Op de begane grond bevinden zich de hal, een toilet, de living, de eetkamer, de keuken met aparte bergruimte en de/het werkkamer/kantoor.

Souterrain
Vanuit de hal is er een trap naar het souterrain. Het souterrain is verdeeld in 2 compartimenten en is voorzien van twee draaikiep-ramen. Een deur geeft toegang tot de tweede ruimte die momenteel in gebruik is als berging. Het gehele souterrain is ruim 35 m² groot en heeft een hoogte van 2,40 m.

De living (44 m²) is voorzien van een erker en twee openslaande deuren naar het terras. Zowel vanuit de living als vanuit de keuken is er toegang tot de eetkamer. Met uitzondering van de keuken is de gehele benedenverdieping voorzien van een massief eiken parketvloer die in visgraat is gelegd.

De ruime keuken heeft een erker en twee openslaande deuren naar het terras. De Bulthaup keuken kent een kookeiland en het kastwerk is voorzien van laden. Naast een uitgebreid gas kookstel is de keuken ondermeer voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een heteluchtoven, vaatwasser, grote afzuigkap en een Quooker. De keuken is in 2018 geheel voorzien van nieuwe fronten en panelen.

De keuken geeft toegang tot een ruime bergkast voorzien van wandrekken. In deze bergkast bevindt zich ook een extra aansluiting voor wasmachine en droger.

De werkkamer/kantoorruimte is bereikbaar vanuit de hal en de keuken, maar kent ook een eigen opgang. Deze werkkamer/kantoorruimte heeft weliswaar een eigen adres (20-C), maar is niet in fiscale zin een aparte ruimte. De werkkamer/kantoorruimte is rechtstreeks vanaf de oprit met parkeergelegenheid bereikbaar.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet.
De hoofdslaapkamer is voorzien van twee Franse balkons en is ruim 38 m². De badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een toilet en een dubbele wastafel. De gehele badkamer is afgewerkt met beton-ciré. Ook deze badkamer heeft een Frans balkon.

De tweede badkamer heeft een douche en een wastafel en is gecombineerd met ruimte voor wasmachine en droger.

Naast de hoofdslaapkamer en de twee badkamers bevinden zich nog twee slaapkamers op de eerste verdieping. Deze slaapkamers zijn gelijk van grootte en één is voorzien van een Frans balkon.

Op de gehele eerste verdieping is de kapconstructie zichtbaar. Hierdoor kent de eerste verdieping, net als de begane grond, hoogte tot in de kap. De bovenverdieping (uitgezonderd de badkamers) is geheel voorzien van eiken lamelparket. Behalve de gewone ramen is de bovenverdieping voorzien van diverse dakramen die zorgen voor veel lichtinval.

Verwarming
Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. De temperatuur is per vertrek te regelen middels een thermostaat.

Alarm en CAI en internet
De begane grond is voorzien van een alarminstallatie. CAI aansluitingen alsmede UTP (internet) zijn in alle vertrekken aanwezig. De woning is ook aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Tuin
De villa is gelegen op bijna 600 m² eigen grond, heeft een eigen parkeerplaats voor circa 3 auto's en is geheel vrijstaand.

Het terras is voorzien van natuursteen en om de privacy te waarborgen zijn leilinden geplaatst. In de tuin bevinden zich een aantal oude bomen die sfeerbepalend zijn. Het gehele perceel is omheind met een 2 m hoog hekwerk dat begroeid is met Hedera. Aan de voorkant van de woning is een stijlvol smeedijzeren sierhek geplaatst waarbij het toegangshek tot de voordeur is afgehangen aan de originele pilaren behorende bij buitenplaats Pera. Het hekwerk dat toegang geeft tot de parkeerplaats en de voordeur is afsluitbaar.

In de achtertuin is in 2017 een ruime blokhut geplaatst.

De parkeerplaats is voorzien van oude klinkers. De parkeerplaats geeft ook toegang tot een berging.

Algemeen
Nieuw Baarnstraat 20 B en C bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud. Het huis is in 2009 opgeleverd en is sinds april 2010 bewoond. Uiteraard is het huis volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.

De parketvloer op de begane grond is in 2017 geheel opnieuw geschuurd en behandeld. De parketvloer op de eerste verdieping is van 2017. Het buitenschilderwerk is van 2017/2018.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In the heart of Baarn lies this big, free standing city villa, and was realised in 2009. The vicinity is as a whole in the architectural style of around 1900 with modern interior finish, modern comfort and low energy- and support cost.

All facilities like schools, shopping district, supermarket and NS railway station are within walking distance.

A double door gives way to a spatial entry with a toilet and separate access to the souterrain. In the hall is also a door to the Living room and a door to the office.

Within entry the height of the ceilings immediately stands out. The whole of the ground floor has 3,30m high ceilings.


Ground floor
On the ground floor is the hall, a toilet, the living, the dining room, the kitchen with separate storage and the study/ office.


Basement
From off the hall there is a stairs down to the basement. The basement is divided in 2 compartments and is equipped with two turn/ tilt windows. One door gives access to the second room that at the moment is used as storage. The whole basement is 35m2 and is 2,40m high.

The living (44M2) is provided with a bay window and two outside turning doors to the terrace.
From of the living as well as the kitchen is access to the dining room. With exception of the kitchen, the whole of the ground floor is laid with a massive oak floor in herringbone pattern.

The spatial kitchen has a bay window and two swinging doors to the terrace. The Bulthaup kitchen had a cooking island and the cupboards have drawers. Besides the gas cooking stove, the kitchen is equipped with diverse built in appliances like a convection oven, dishwasher, big exhaust hood and a Quooker. The kitchen is rebuilt in 2018 with new fronts and panels .

The kitchen gives access to a spatial storage closet, which has wall bars built in. In this storage closet is also a extra connection for a washing machine and dryer.

The study/ office is reachable from of the hall and kitchen, but also has its own entrance. This study/ office had its own address (20-C), but is not in fiscal sense a separate building. This study/ office is direct reachable from the driveway with own parking space.

First floor
On the first floor are three bedrooms, two bathrooms and a separate toilet.
The master bedroom is equipped with two French balconies and is a good 38M2. The bathroom is built with a bath, a separate shower, a toilet and a double sink. The whole of the bathroom has a concrete wax finish. This bathroom also has a French balcony.

The second bathroom had a shower and a sink and is combined with a space for a washing machine and dryer.


Next to the master bedroom and the two bathrooms are another two bedrooms on the first floor. These bedrooms are equal in size and one is built with a French balcony.

On the whole of the first floor is a visible roof construction. Therefor the first floor knows, just like the ground floor access into the roof. The top floor is (apart from the bathrooms) made with oak parquet. Apart the normal windows, the top floor is equipped with multiple roof windows which give a lot of light

Central heating
The ground floor as well as the first floor are equipped with floor heating. The temperature is manageable per room with a thermostat.

Alarm, cable and internet.
The ground floor is equipped with a alarm installation. Cable as well as UTP (Internet) are in all the rooms available. The house is connected to the fibreglass network.

Garden
The villa is located on almost 600m2 own ground, has an own parking place for 3 cars and is totally detached.

The terrace is built with nature stone and to maintain the privacy, the parcel is surrounded with linden hedges and trees. In the garden are a couple of old mood defining trees. The whole parcel is surrounded with a 2m high fence that is overgrown with Hedera. On the front of the house, a stylish iron fenced is placed where the entry fence to the front door is hung on the original pillars belonging to the yard Pera. The fence that gives access to the parking lot and the front door is lockable.

In 2017, a cabin is placed in the back yard.

The parking lot is made with old bricks. The parking lot also gives access to a storage.

In general
Nieuw Baarnstraat 20B and C is in pristine maintenance condition. The house in delivered in 2009 and since April 2010 lived. Of course the house is completely isolated and equipped with double glass windows.

The parquet on the ground floor is polished and treated in 2017.
The parquet on the first floor is laid in 2017. The paint work is also from 2017/2018.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Stads-villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
265 m²
Externe bergruimte
20 m²
Bruto inhoud
938 m³
Perceeloppervlakte
575 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche
Voorzieningen badkamer
douche
Voorzieningen
mechanische ventilatie, alarminstallatie, tv kabel, frans balkon, glasvezel kabel

Energie

Isolatie
dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
HR
Bouwjaar ketel
2009
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Baarn
Sectie
L
Perceel
2328
Oppervlakte
575 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Tuintype
achtertuin
Tuin
Fraai aangelegd, zuidoost, 25 x 8 m
Oppervlakte
200 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Nieuw Baarnstraat 20 B en C BAARN

naar Nieuw Baarnstraat 20 B en C BAARN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object