Vorige | Volgende

Parkstraat 5 Baarn

Vraagprijs € 1.345.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Werken, wonen of elke gewenste combinatie van werken en wonen!

Vrij en leeg te aanvaarden of onder voortzetting van de verhuur van de verdieping(en).

Monumentale, geheel gerenoveerde kantoor-, praktijk- c.q. woonvilla; rustig gelegen aan het eind van de doodlopende Parkstraat in hartje centrum. Het royale perceel van 1.408 m² is aangelegd als tuin met rondgaande, bestrate en verlichte oprijlaan, 16 verharde parkeerplaatsen, overdekte fietsenstalling en aan de voorzijde een smeedijzeren hek met 2 inrijpoorten v.v. afstandsbediening. Op loopafstand kan ook buiten het terrein vrij geparkeerd worden. Tijdens de renovatie is de villa tevens zorgvuldig geïsoleerd en v.v. dubbele beglazing. Het toegekende energielabel B bevestigt dat sprake is van een energiezuinig pand. De villa is zijdelings zichtbaar voor het winkelend publiek in het drukstbezochte gedeelte van de gezellige winkelkern (Laanstraat). Door een verdere groeninvulling van het terrein kunnen de Laanstraat en de omliggende bebouwing echter ook eenvoudig aan het zicht onttrokken worden zodat volledige privacy ontstaat. Gemeentelijk monument. V.v. alarm- en brandmeldinstallatie.

Door de ruime bestemmingsbepalingen is het toegestaan de villa geheel als kantoor/praktijk, geheel als woonhuis of in elke gewenste combinatie van beide functies te gebruiken. Daarbij geldt niet de voorwaarde dat sprake dient te zijn een aan huis verbonden beroep of bedrijf. Vraagt u ons svp naar de verschillende mogelijkheden.

De villa biedt eigentijdse en comfortabele werk-/woonruimte dankzij onder meer nieuwe pantry's, nieuw sanitair, vernieuwde elektra en c.v.-installatie, geïntegreerde verlichting in wanden en plafonds, airconditioning, nieuwe parketvloeren en stoffering en een moderne lift vanaf de begane grond naar de 1e en 2e verdieping. De sfeer van het oorspronkelijke bouwjaar is behouden gebleven dankzij lambriseringen, paneeldeuren, stucplafonds en het fraaie trappenhuis met verschillende bordessen.

De ingrijpende renovatie is ruim 10 jaar geleden uitgevoerd en omvat in hoofdlijnen;

- vernieuwde kap
- renovatie pleisterwerk buitengevel
- buiten- en binnenschilderwerk
- kapisolatie, gevelisolatie, dubbele beglazing
- vernieuwd leidingwerk elektra, gas en water
- vernieuwde c.v.-installatie inclusief leidingwerk
- v.v. lift vanaf de begane grond naar de 1e en 2e verdieping.
- nieuw gestucte wanden en plafonds
- vernieuwde parketvloeren, tegelvloeren en vloerbedekking (projecttapijt)
- vernieuwd sanitair en pantry's

Indeling begane grond: entree, vestibule, m.k., garderobe, grote centrale hal, dubbele toiletgroep met voorportaal v.v. fontein, fraai trappenhuis en liftentree, pantry, werkkast en technische ruimte, 5 kantoorvertrekken waarvan 2 met openslaande deuren en 1 met serre.

1e verdieping: bereikbaar via het trappenhuis of de lift; hal met pantry, centrale hal, 2e dubbele toiletgroep met voorportaal v.v. fontein, 4 kantoorvertrekken.

2e verdieping: eveneens bereikbaar via het trappenhuis of de lift; hal met pantry, toilet v.v. fontein, c.v.-ruimte, grote vergader-/presentatie-/lunchruimte en 1 kantoorvertrek v.v. vaste kast.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
435 m²
In units vanaf
435 m²
Perceel
1.408 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Liften, Te openen ramen, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling
Energielabel
Klasse B

Kadastrale gegevens

Gemeente
Baarn
Sectie
L
Perceel
308
Oppervlakte
1408 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Parkstraat 5 Baarn

naar Parkstraat 5 Baarn
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object