Het kopen of verkopen van een woning staat hoog op de ranglijst van meest emotionele gebeurtenissen in een mensenleven. Juist in die emotionele fase leert u uw makelaar kennen. Is hij werkelijk in staat zich in uw persoonlijke situatie en wensen in te leven? In dit verband heeft het team van Rigter Makelaars u veel te bieden. Binnen een informele sfeer heeft u altijd rechtstreeks contact met een van de 2 makelaars; Kees Rigter of Hans Kuijper. Hij wordt uw persoonlijk adviseur, doet scherp zaken voor u en beoordeelt uw belangen vooral op de lange termijn.

Rigter Makelaars investeert graag in een duurzame relatie. Die relatie zien wij als het hoogst haalbare. Zo kunt u bijvoorbeeld ook te allen tijde op ons terugvallen nadat de woning overgedragen is. Wij willen benadrukken dat u op ons kunt blijven rekenen. Dus ook wanneer ons eigenlijke werk er op zit.

Juist wanneer uw plannen nog niet definitief zijn denken wij graag met u mee. Wij vinden het vanzelfsprekend dat dit kosteloos en vrijblijvend gebeurt. Maakt u gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek bij u thuis of op ons kantoor aan de Eemnesserweg 10 te Baarn.