Rigter Makelaars heeft een goede reputatie binnen de exclusieve doelgroep. Men kiest steeds vaker voor de expertise en actieve marketing van ons kantoor. Dit uit zich in een groeiend marktaandeel en sterke marktpositie in het hogere segment van de Baarnse woningmarkt. Op basis hiervan is aan ons kantoor, exclusief voor Baarn, het Qualis-label toegekend.

Qualis is een label met klasse. Toegekend aan een selectie van 50 NVM makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende marktpositie in het hogere marktsegment. Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend.

Aan het Qualis-label herkent u derhalve de makelaars met ervaring en een brede expertise in het topsegment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient. Bent u op zoek naar die ruimte voor kwaliteit? De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarbij wordt ondermeer gebruik gemaakt van de uitsluitend door de Qualis makelaars in te zetten media zoals Qualis Magazine, Qualis Gallery en Qualis.nl. Daarnaast beheren de Qualis makelaars een landelijk relatiebestand van de exclusieve doelgroep. Met Qualis Share wordt dit relatiebestand ook ingezet via social media als bijvoorbeeld FaceBook.

De krachtenbundeling van Qualis makelaars heeft zich ruimschoots bewezen en leidt aanwijsbaar tot een optimale prijsvorming binnen een aanvaardbare verkooptijd. Of u nu uw woning wilt verkopen, een andere woning wilt kopen of uzelf oriënteert: laat u adviseren of begeleiden door de makelaar die met Qualis ruimte geeft aan uw ambities en aspiraties.

Nadere uitleg en informatie m.b.t. Qualis vindt u op www.qualis.nl. Voor vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met ons kantoor.