Rigter NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookieverklaring en Privacybeleid vinden.

Aankoop


Rigter Makelaars helpt u graag als aankoopmakelaar

Het kopen van een woning staat hoog op de ranglijst van meest emotionele gebeurtenissen in een mensenleven. Juist in die fase leert u uw makelaar kennen. Is hij werkelijk in staat zich in uw persoonlijke situatie en wensen in te leven? In dit verband heeft het team van Rigter Makelaars u veel te bieden. Binnen een informele sfeer heeft u altijd rechtstreeks contact met een van de 2 makelaars; Kees Rigter of Hans Kuijper. Hij wordt uw persoonlijk adviseur, doet scherp zaken voor u en beoordeelt uw belangen vooral op de lange termijn.

Rigter Makelaars investeert graag in een duurzame relatie. Die relatie zien wij als het hoogst haalbare. Zo kunt u bijvoorbeeld ook te allen tijde op ons terugvallen nadat de woning overgedragen is. Wij willen benadrukken dat u op ons kunt blijven rekenen. Dus ook wanneer ons eigenlijke werk er op zit.

Juist wanneer uw plannen nog niet definitief zijn denken wij graag met u mee. Wij vinden het vanzelfsprekend dat dit kosteloos en vrijblijvend gebeurt. Maakt u gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek bij u thuis of op ons kantoor aan de Eemnesserweg 10 te Baarn.

AankoopbegeleidingWilt u ook graag weten wat de beste strategie is voor de aankoop van een nieuwe woning?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

ReferentiesWat onze klanten over ons zeggen

Dhr. Arnold

Prima contact met de makelaar(s) en een uitstekende support van de back-office. Kundig, accuraat en tijdig geïnformeerd en updates ontvangen. Alle bezichtigingen keurig vooraf gemeld.

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie