Rigter NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookieverklaring en Privacybeleid vinden.

Thuis in Baarn


Rigter Makelaars is sterk geworteld in de Baarnse samenleving

Als hoofdsponsor van het Baarnse Hockey (BMHV), tennis (BLTC) en wielrennen (WV Eemland) dragen wij met plezier bij aan de sportieve voorzieningen in Baarn. Mensen die nieuw in Baarn komen wonen, ervaren dat men snel integreert. Ook het sporten in teamverband vormt daarbij een belangrijke schakel: wij ontmoeten u binnenkort graag op het veld, de baan of de racefiets!

 

Maak kennis met Rigter Mogen wij u uitnodigen voor een kopje koffie?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

ReferentiesWat onze klanten over ons zeggen

Ms. Groen

Rigter Makelaars bevelen wij graag aan. We hebben het hele proces van in de verkoop nemen van ons huis tot de hele afhandeling tot aan de notaris als erg prettig ervaren. Kees heeft verstand van zaken, kent de lokale markt, denkt mee, biedt de mogelijkheid voor een styliste (wat zeker geholpen heeft), is slagvaardig en positief ingesteld, en ook vanuit het makelaarskantoor is de ondersteuning TOP. Kortom, de aandacht en professionaliteit waar je als verkoper naar op zoek bent.