Rigter NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookieverklaring en Privacybeleid vinden.

Qualis


Krachtenbundeling NVM-makelaars in het hogere prijssegment

 

Ook in het hogere prijssegment worden wij steeds vaker benaderd op aanbeveling van bestaande relaties. Daardoor groeit ons marktaandeel en zijn wij al jaren marktleider in dit segment van de Baarnse woningmarkt. Dit heeft er toe geleid dat het Qualis-label exclusief voor Baarn aan ons kantoor is toegekend. Binnen Qualis zijn, landelijk gespreid, ruim 50 NVM makelaars geselecteerd op basis van reputatie en verkoopprestaties. Als Qualis makelaar maken wij gebruik van het gezamenlijke netwerk van alle aangesloten makelaars. Uw woning wordt door ons via Qualis in heel Nederland actief onder de aandacht gebracht van de doelgroep. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de bekende media als Qualis Magazine, Qualis Gallery en Qualis.nl. Met de inzet van Qualis Share bereiken wij geïnteresseerden voor uw woning op FaceBook en Instagram.

 

In uw prijssegment is het netwerk van één makelaar niet voldoende!

Als Qualis-makelaar bereiken wij aanwijsbaar meer gegadigden voor uw woning. En meer gegadigden leiden per definitie tot een hogere opbrengst! Voor u betekent dit dat uw woning op Funda door meer mensen wordt bekeken waardoor er ook meer bezichtigingsaanvragen zullen volgen. Daarnaast brengen wij uw woning in heel Nederland actief onder de aandacht van latente gegadigden; zij die niet actief het verkoopaanbod volgen maar open staan voor een volgende stap in de woningmarkt. Ook dat leidt tot extra belangstelling voor uw woning. Het netwerk en de samenwerking van de ruim 50 Qualis-makelaars vergroten uw kansen op een optimaal verkoopresultaat. De verkoopprestaties van de Qualis-makelaars zijn dan ook bovengemiddeld. Dat brengt ons tot een nuchtere conclusie: in uw prijssegment is het netwerk van één makelaar niet voldoende.

Op www.qualis.nl. vindt u meer informatie over Qualis. Neemt u met eventuele vragen gerust contact op met ons kantoor.

Qualis, krachtenbundeling ruim 50 NVM makelaars Benieuwd hoe wij een optimaal verkoopresultaat voor u kunnen realiseren in het hogere segment?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

ReferentiesWat onze klanten over ons zeggen

Bron: Funda.nl Reviews

Ms. Groen

Rigter Makelaars bevelen wij graag aan. We hebben het hele proces van in de verkoop nemen van ons huis tot de hele afhandeling tot aan de notaris als erg prettig ervaren. Kees heeft verstand van zaken, kent de lokale markt, denkt mee, biedt de mogelijkheid voor een styliste (wat zeker geholpen heeft), is slagvaardig en positief ingesteld, en ook vanuit het makelaarskantoor is de ondersteuning TOP. Kortom, de aandacht en professionaliteit waar je als verkoper naar op zoek bent.