Rigter NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookieverklaring en Privacybeleid vinden.

Exclusief wonen - Qualis


Rigter Makelaars, specialist in exclusief wonen

Rigter Makelaars heeft een goede reputatie binnen de exclusieve doelgroep. Men kiest steeds vaker voor de expertise en actieve marketing van ons kantoor. Inmiddels zijn wij al jaren marktleider in het hogere segment van de Baarnse woningmarkt.

Qualis is een label met klasse. Toegekend aan een selectie van 50 NVM makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende marktpositie in het hogere marktsegment. Het Qualis-label is voor Baarn exclusief aan ons kantoor toegekend.

Aan het Qualis-label herkent u derhalve de makelaars met ervaring en een brede expertise in het topsegment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient. Bent u op zoek naar die ruimte voor kwaliteit? De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarbij wordt ondermeer gebruik gemaakt van de uitsluitend door de Qualis makelaars in te zetten media zoals Qualis Magazine, Qualis Gallery en Qualis.nl. Daarnaast beheren de Qualis makelaars een landelijk relatiebestand van de exclusieve doelgroep. Met Qualis Share wordt dit relatiebestand ook ingezet via social media als bijvoorbeeld FaceBook.

De krachtenbundeling van Qualis makelaars heeft zich ruimschoots bewezen en leidt aanwijsbaar tot een optimale prijsvorming binnen een aanvaardbare verkooptijd. Of u nu uw woning wilt verkopen, een andere woning wilt kopen of uzelf oriënteert: laat u adviseren of begeleiden door de makelaar die met Qualis ruimte geeft aan uw ambities en aspiraties.

Nadere uitleg en informatie m.b.t. Qualis vindt u op www.qualis.nl. Voor vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met ons kantoor.

Exclusief wonen - QualisWilt u ook graag weten wat de beste verkoopstrategie voor uw woning is of bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

ReferentiesWat onze klanten over ons zeggen

Ms. Groen

Rigter Makelaars bevelen wij graag aan. We hebben het hele proces van in de verkoop nemen van ons huis tot de hele afhandeling tot aan de notaris als erg prettig ervaren. Kees heeft verstand van zaken, kent de lokale markt, denkt mee, biedt de mogelijkheid voor een styliste (wat zeker geholpen heeft), is slagvaardig en positief ingesteld, en ook vanuit het makelaarskantoor is de ondersteuning TOP. Kortom, de aandacht en professionaliteit waar je als verkoper naar op zoek bent.