Rigter NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookieverklaring en Privacybeleid vinden.

Taxaties


Rigter Makelaars helpt u graag met een deskundige taxatie

Taxaties NWWI Baarn

Specialist in NWWI Taxaties

Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten voor de aankoop van uw nieuwe woning zal de geldverstrekker in veel gevallen een taxatierapport verlangen. Steeds vaker is daarbij een NWWI-taxatie vereist. Ons kantoor is NWWI gecertificeerd en daarmee dus gekwalificeerd om het NWWI –taxatierapport voor u te verzorgen. Maar er zijn meer situaties denkbaar waarbij de waarde van een woning vastgesteld dient te worden. Oversluiting van de hypotheek, scheiding, overlijden, verkoop binnen de familie of een aankoopbeslissing zijn hier voorbeelden van.

Door Rigter Makelaars in te schakelen voor de taxatie bent u verzekerd van een gedegen en onafhankelijk taxatierapport. Door onze kennis van de lokale markt, jarenlange ervaring en brede expertise kunnen wij het taxatierapport goed onderbouwd en snel aanleveren. Neemt u gerust contact met ons op; wij informeren u graag over de verschillende taxatierapporten en -tarieven.

Snel een deskundig (NWWI) taxatierapport nodig?Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

ReferentiesWat onze klanten over ons zeggen

Ms. Groen

Rigter Makelaars bevelen wij graag aan. We hebben het hele proces van in de verkoop nemen van ons huis tot de hele afhandeling tot aan de notaris als erg prettig ervaren. Kees heeft verstand van zaken, kent de lokale markt, denkt mee, biedt de mogelijkheid voor een styliste (wat zeker geholpen heeft), is slagvaardig en positief ingesteld, en ook vanuit het makelaarskantoor is de ondersteuning TOP. Kortom, de aandacht en professionaliteit waar je als verkoper naar op zoek bent.