Rigter NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookieverklaring en Privacybeleid vinden.

Stille verkoop


 

Stille verkoop

Meer en meer nemen wij ook woningen in stille verkoop, dus zonder aanmelding op Funda en zonder verkoopbord. Daarbij brengen wij de woning binnen ons uitgebreide netwerk zeer gericht onder de aandacht van gegadigden. Mocht de verkoop op deze wijze niet lukken dan kunnen wij in overleg met u alsnog de reguliere verkoop starten. Opdrachtgevers kiezen bijvoorbeeld voor deze stille verkoop omwille van privacy of omdat men zich nog oriënteert en tegelijk uitkijkt naar een nieuwe woning of omdat men een langere of flexibele oplevertermijn wil kunnen afspreken. Dankzij ons waardevolle relatiebestand lukt het ons regelmatig om met name schaarse of exclusieve woningen op deze wijze te verkopen. In persoonlijk overleg kunnen wij dit nader aan u toelichten.

Stille verkoopWilt u ook graag weten wat de beste verkoopstrategie voor uw woning is of bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

ReferentiesWat onze klanten over ons zeggen

Dhr. Arnold

Prima contact met de makelaar(s) en een uitstekende support van de back-office. Kundig, accuraat en tijdig geïnformeerd en updates ontvangen. Alle bezichtigingen keurig vooraf gemeld.

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie